About team calibrate

Team Calibrate


Team Calibrate (TCB) ett svenskt Baserat konkurrenskraftig Electronic Sports organisation tävlar i en rad olika speltitlar. Vi konkurrerar på både online och offline händelser, turneringar och ligor. Vår mission att inspirera, fängsla och motivera världen av Esports medan vår vision är att bli världsledande inom konkurrenskraftiga spel samtidigt vår framkant främja och demonstrera våra kärnvärden och normer. Vår passion är Esports.

Professionalism
Spelar en viktig roll i att visa en kombination av alla egenskaper som är anslutna med utbildade och kompetenta personer. Det är viktigt att veta vår mission och visa upp den vid alla gånger med ett kollektiv av alla våra värderingar och normer. Som levande och andas god praxis som vi satt, tillåter oss att främja Esports på rätt sätt; att bli allt har vi drömt det ska vara och mer!

Ärlighet
Alla medlemmar bör vara upp framför och sanningsenlig i alla aspekter av sin personlighet. Vi bör sträva efter att korrigera fel så snart som möjligt och markera dem så att vi kan arbeta med dem. Detta går hand i hand med respekt och fair play, dessa egenskaper gör att vi kan visa som en organisation, som vi är pålitliga, ansvarsfullt och rimligt.

 

Disciplin
I spel och ut ur spelet disciplin är ett nyckelvärde viktigt att upprätthålla organisationens rykte och anseende. Agerar utan goda kunskaper eller anledning kan vara till skada för framtida progression och utsikterna för vår organisation och de anslutna med oss.


Rättvist spel
Våra medlemmar lovar att följa fair play. Det innebär att vi alltid kommer att spela till bästa förmåga utan användning av något spel förändra utrustning eller prestationshöjande ämnen. Vi måste också följa reglerna om likabehandling för alla berörda i varje match och i alla tävlingar som vi delta i.


Respekt
Varje medlem i eller utanför organisationen ska behandlas rättvist och som en lika, detta skapar en vänlig och tillmötesgående miljö för våra spelare och fans att interagera med varandra. Manners kostar ingenting och ger oss möjlighet att visa tacksamhet till varandra och känna våra ansträngningar är inte värdelöst. avslöja aldrig någon information till någon person som inte är ansluten med Team Kalibrera eller någon annan enhet eller myndighet utan tillstånd.

Vältalighet
Uttrycka dig lätt, uppenbarligen, är viktigt effektivt. Inte hålla tillbaka, gör din röst hörd, vara klar och koncis, ord är kraftfulla! Vi är alla ut och kommer att göra vad vi kan för att hjälpa eller stå bakom vårt team Kalibrera familjen varje situation.


Engagemang
Vara engagerad i organisationen och skapa långsiktig stabilitet. Detta hjälper oss obligation från en grupp av vänner för att bli en familj som alla råder i slutändan genom en väl fungerande organisation som vi ser att forma världen av Esports.

 

 

Management

Founder:

Kristoffer ''kEJAN'' Truedsson

Conctact : contact@teamcalibrate.com


Cashier :

Hampus "Zer00" Stenberg

Conctact : contact@teamcalibrate.com

 

Webmaster/Support

Filip "Clax" Wall

Conctact : contact@teamcalibrate.com

 

Designer

Alex "CarrotDesigns" Sjöqvist

Contact : carrotdesigns@hotmail.se

Portfolio : http://carrotdesigns.portfoliobox.net/

 

 

 OBS! DOWNLOAD AND READ! IF U WILL BE A MEMBER! STADGAR/ORGANISATION CHART.. DONT REMEMBER ITS FREE TO REGISTER.

https://www.dropbox.com/s/9zuhp4w9krh3cjq/Stadgar.txt?dl=0